Pagina's

zondag 10 juli 2022

Maak mooie Momenten

Hallo allemaal,

Op 3 juli jl., hadden we in de facebookgroep van Noor & Zo weer een Online Mega Hobbyfestijn. Dit keer hadden we een thema waarin de zee centraal stond. Om dus alvast in zomerse sferen te komen heb ik onderstaande display bedacht. Gewoon leuk om neer te zetten op je dressoir of op een ander rustig plekje om lekker bij te komen en weg te dromen over een zonnige tropisch eiland.


De ondergrond is gemaakt door middel van de shadowbox van Dutch Doobadoo, welke onderste boven is gebruikt. Daarop is Easy Tape van Studiolight geplakt. Dit is dubbelzijdig en dus heel handig als je het decoratiezand van Marianne design eroverheen strooit. Je krijgt direkt je eigen privéstrand! De golfjes zijn gemaakt met het stencil, wat in de goodiebag zat. Deze zijn nagetrokken op designpapier en knippen maar. 


De vuurtoren en het anker zijn beplakt met toffe patroontjes uit het Bella Lulu Vitamine Zee designpapier. Het anker moest uiteraard, hoe cliché dan ook, een ankerpatroontje krijgen. Daaromheen is sierlijk wat hempkoord gedrapeerd en vastgeplakt.


In de set met het designpapier zitten ook drie prachtige knipvellen met Zeegnomes en Meermingnomes en andere zee accessoires. Kijk die twee links eens staan, ze kijken hun "ogen" uit. Mooie koraalriffen de zeldzaamste schelpen en vissen komen ze tegen. Als je rechts goed kijkt, zien we een door het tafereeltje heen een mooie gevormde gnome meermin met prachtige haarlokken, die de twee stiekum in de gaten houdt. Lol....

 
Als we nog eens op onderzoek uitgaan dan treffen een gestrand bootje aan op een verlaten tropisch eilandje. Dit eiland met palmboom kun je maken met de mallen van Elizabeth Craft Designs. Er zit zelfs een hangmatje bij, leuk toch? (hier niet gebruikt)


Onderaan dit bericht staat weer alle materialen die ik heb gebruikt met een link naar de webshop.

Wil jij ook deze creatie maken? Dan kun je de LIVE video terugkijken op ons youtube kanaal. Klik op onderstaande knop om deze te bekijken.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer bij een nieuw Hobbyfestijn!

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  

 

 




 

 

     

     

1 opmerking: