Pagina's

zondag 31 juli 2022

Straal waar je ook gaat

Dag allemaal,

De Bella Lulu knipvellen zijn toch allemaal zo leuk en heel divers. Ik heb maar weer eens een wat oudere, maar toch heel populaire te voorschijn gehaald en onderstaand slimline kaartje mee gemaakt.



De ondergrond is van lichtblauw en with smooth cardstock. Met daarop een patroontje uit het Beschuit met muisje designpapier setje.


De vorm van de kaart is van Dutch Doobadoo en heet Drops. de middelste opening is een shaker en heb dus mica gebruikt om een venster te maken met daarin de tekst uit het knipvel en wat gekleurd papieren schudsterretjes, maarrrr....


Als je de kaart in het donker gaat gebruiken dan gebeurdt er iets heel bijzonders. Namelijk dat er sterretjes oplichten, Glow In the Dark! Deze sterretjes is schudmateriaal van Dress my Crafts, echt zo gaaf, toch?


De gele sterreen komen uitde Happy Smile set van Carlijn design en hebben een leuk stikrandje. Daarop een lachende ster uit het knipvel,


Om de kaart af te werken zijn de mooie decoratieve randen van Jenine Write your Story aan de zijkanten gebruikt en zijn allemaal, vijf stuks maar liefst, slimline model! Eerst zijn deze uit wit gestanst en daarna met roze cardstock alléén embossen en mooi uitknippen, zodat je deze erachter kan lijmen en door de uitgestanste lege delen komen dan de geembosste elementjes erin omhoog. Unicorns vallen altijd en nog steeds wel in de smaak, dus vandaar nog even deze golden oldie nogmaals In the Picture.

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

   

  

  

  

     

1 opmerking: