Pagina's

zondag 28 augustus 2022

Beterschap

Dag allemaal,

De Dutch Doobadoo Blauwe Bessentaart crafty kit is toch zo leuk! Dit is een kit waarbij o.a. designpapier en een stencil in 1 pakket zit. Er is veel mogelijk met dit thema en heb er dit keer een beterschapskaart van gemaakt. 


De banner die als stencil in de kit zit is uitgeknipt uit wit smooth Bella Lulu cardstock met daarop patroontjes uit het designpapier. Ik heb er zelf nog een blauwe cardstockrand als mat erachter geplakt met de lijmpen van Dutch Doobadoo. Deze lijm droogt transparant op. Met wat gestanste alfabetletters van Carlijn Design is de tekst gemaakt.  


 Er is ook een leuke set Paper Art om te gebruiken bij een beterschapskaart . Namelijk een set met allerlei verschillende laser gesneden kraftpleisters. Eentje ervan zien jullie op de kaart, welke op wit en blauw gemat is. Het hartje blauw gekleurd en nog eens "gevuld" met Glossy Accents om het glans te geven.


Dan een paarclose upjes van een gnoompje met het bessenjam potje en de glanzende besjes. De pleister met nu ook het blauwe glimmende hartje. De twee gemaakte bloemen uit het Blauwe Bessentaart kitje zijn gemaakt met het stencil Card Art Zonnebloem in pot. Dus je ziet, ook voor een gewone fantasie-bloem kan je deze gebruiken.


Je kunt deze kit ook eventueel gebruiken om kerstkaarten te maken,  of om iemand te feliciteren,  voor een jubileum. Een hartstikke leuke veelzijdige crafty kit, ja toch? O, ennn de gnoompjes zijn uitdrukbaar, handig!

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,


  


 


        

1 opmerking: