Pagina's

zondag 7 augustus 2022

Caroling Gnomes

Dag allemaal,

Met de nieuwe collectie van Dutch Doobadoo ben ik direkt de Kerst ingedoken! Er zitten namelijk hele gave stencils om kerstcreaties mee te maken! In combinatie met o.a. het Bella Lulu designpapier Sneeuwvlokje en wat restjes krijg je kleurig geheel. Kijk maar mee.


De ondergrond is gemaakt met de nieuwe Shape Art Card Antoinet, waarbij ik aan de korte rechte kant nog eens de mooie accolade zijkant eraan getekend heb en uitgeknipt. Zo is de kaart wat groter, zodat de vrolijke Build up Caroling gnomes erbij konden staan.


De bontrandjes van de gnomes en de snor zijn voorzien van glitter foamballclay. Met een zwarte en een witte fineliner heb ik de gnomes accenten gegeven om ze meer tot leven te laten komen.


 Nu leek het mij dan ook grappig om er één te laten zingen, waarbij de andere een gedachte daarover heeft. Daarvoor zijn de leuke tekstballonnetjes van Dutch Doobadoo super geschikt. Deze zijn uit de vorige collectie, maar multi-multi-functioneel. Tevens zit er een maskstencil bij met gave spetters. 


De tekstballonnetjes geven ook weer net dat beetje extra om de gnomes letterlijk en figuurlijk meer te laten spreken!       
   

Het stencil Card Art XMAS heb ik uit rood cardstock gehaald met daarop verschillende kerstpatroontjes, welke onder andere uit het Bella Lulu designpapiersetje Sneeuwvlokje komen. Zo ook de kerstplaatjes. Op de tekst heb ik hier en daar met een sneeuwpen wat sneeuw aangebracht. Zo is het een leuk en grappig tafereel geworden, die je gelijk al in de kerstsfeer brengt, vinden jullie ook niet?

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 


 


  

  

  
  
     

1 opmerking: