Pagina's

woensdag 17 augustus 2022

De mooiste tijd van het jaar

 Dag allemaal,

De mooiste tijd van het jaar is Kerstmis, zeggen ze. Het is misschien heel cliché, maar vaak is dat toch zo. Het romantische beeld van een dik pak sneeuw op Kerstavond of als je op 1e Kerstdag je gordijnen opendoet en opeens witte wereld ziet! Dat beeld kreeg ik een beetje toen ik deze Swing Kerstbal kaart aan het samenstellen was.

De kaartvorm is gemaakt met het nieuwe stencil Card Art van Dutchdoobadoo. Een leuke interactieve swingkaart in de vorm van een kerstbal. Als je de kaart middels de vouwlijnen heen en weer beweegt, klapt de bal om en kun je de achterkant ook oppimpen.

De basis is beplakt met designpapier uit de Bella Lulu set Sneeuwvlokjes inclusief de afbeeldingen, want er zitten zelfs twee knipvellen bij! De "kerstbal" met tekst is gemaakt met de cirkelmallen van Carlijn Design, inclusief degene die op een strikje lijkt.


De pointsettia's zijn van Elizabeth Craft Designs en zijn bewerkt met Arctic snowflakes van Stamperia. Gewoon wat lijm hier en daar aanbrengen en dopen in je potje met flakes en je hebt prachtige sneeuwkristallen!


Hierboven zien jullie de kaart, waarbij de kerstbal gedraaid is en ook een leuke sneeuwman aan de achterkant heeft. De kaart is afgewerkt met één van de vier decoratieve borders van Studio Light. Een superleuke interactieve kaartvorm voor onze kerstkaartencollectie, ja toch!?

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

   


        

      

         

1 opmerking: