Pagina's

donderdag 15 september 2022

Gefeliciteerd

Goedemorgen lieve bloglezers,

Vandaag ben ik weer eens aan de slag gegaan met de leuke Luiaards van Marianne Design. Ik heb een kaartje gemaakt voor een 15 jarige bruiloft. Onderaan het blog vind je een lijst met gebruikte materialen.



Voor de basis van mijn kaart heb ik de slimline mal banners van Marianne design gebruikt, het designpapier is Jungle out there van Craftlab. Dit past natuurlijk perfect bij die leuke luiaards.
 


De luiaards van Marianne Design hangen lekker te slingeren in de jungle. Ik heb ze met de handen in elkaar gehangen. De liaan en de bloemen zitten in de mal van de luiaard erbij. De trouwringen heb ik gebruikt uit de mal van de duiven van Marianne design.
 
 
De cijfers zijn ook van Marianne Design en die heb ik gestanst uit het designpapier zodat de kleuren mooi bij elkaar passen. De tekst gefeliciteerd komt uit de stempelset Super-Mega-Kei-Onwijs van Marianne Design.

 
Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.
 
Groetjes,
 


 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).
 



 

 

  


 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten