Pagina's

zondag 11 september 2022

I am not short, I am fun-size

Dag allemaal,

Wat een schattige hondjes zijn dit toch van Bella Lulu. Een Corgi knipvel met te gekke, lieve en grappige hondjes. Leuk voor lekkere zoet, sappige verjaardagskaartjes.

** klik {HIER} om het Bella Lulu knipvel te bestellen **


Voor de verandering ben ik eens in de webshop gaan neuzen onder de online workshopsDaar kwam ik een leuke workshop tegen met easelkaartjes. Genoeg plaats voor de hondjes om in de picture te staan, vond ik.


Je besteld de workshop digitaal en krijgt de begeleidenden video in je email. Dus je kunt het voor altijd bewaren en terugkijken. Het designpapier wat ik heb gebruikt is uit het Bella Lulu Beschuit met muisjes setje. Leuke hartjes, streepjes en sterretjes past hier uitstekend bij.


De grotere sterren, die als stopper dienen voor de achterste easelkaartjes, zijn gestanst uit de Happy Smile set van Carlijn Design in bijpassende kleurtjes. De rondjes eronder komen uit de cirtkel nesting dies ook van Carlijn design.


De ovale stans met de stiksteekjes vind je terug in de slimline set van Carlijn Design. Zelf heb ik er een fuchsia kleurige mat achter geplakt en sterretjes uit het nieuwe setje met de kerstbal van Studiolight toegevoegd. En istie niet om op te vreten? Ja, de donut dan hè, niet het hondje das zieluggg.


Wil jij ook deze vouw- en opzet
kaart maken? Dan zijn de kosten voor deze workshop 5 euro. De inhoud van deze online workshop is dat de opbouw en de uitleg van het kaartje wordt gegeven. Het is ook mogelijk om een All Inclusive abonnement te nemen als je geen enkele Online Workshop wilt missen.

Wat zijn de voordelen?
- onbeperkt toegang tot alle Online Workshop
- minimaal 2 nieuwe video's per week
- unieke kaartmodellen en patronen
- tips & tricks
- uitgebreide productinfo
** klik {HIER} om ons All Inclusive abonnement te bestellen **

Tevens komen alle teksten uiteraard uit hetzelfde knipvel en deze heb ik onderverdeeld in reepjes, zodat het wat beter pastte. Wil je ook deze vouw- en opzetkaart maken? Dan kun je deze HIER bestellen.

Bedankt voor jullie belangstelling en tot een volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  

  

   


  

  
  
     

1 opmerking: