Pagina's

zondag 11 september 2022

Merry Christmas

Dag allemaal,

Wisten jullie dat we bij Noor & Zo een hele serie hebben van Violet Studio?  De serie Home for Christmas. Je bent direkt klaar met ideetjes voor je nieuwe voorraad kerstkaarten. Van designpapier, decoupage pad, toppers, tags, touw, lint, strikjes, stickers , plakpareltjes , bijpassende gedesigneerde enveloppen, pompoms, tot washitape... pfft teveel om op te noemen.


Ik ben aan de slag gegaan met het grote designpapierblok en de toppers van Violet studio (autootje). Deze heb ik gebruikt op de stans van Studiolight, de Kerstboom theaterkaart. Bij deze kaart is de kerstboom als het ware half uitgestanst, zodat deze een kwartslagje kan draaien.


Hier zien ook even een voorbeeld uit het decoupage blok met leuke elementen, welke je lekker ouderwets weer eens in 3D op kan bouwen, of je kiest er alleen voor om de basis van het 3D plaatje te gebruiken.


De tekst Merry Christmas is een mal van Creative Craft Lab en heet Wordz. Deze is inclusief een matrandje, zodat je tekst mooi uitkomt.


Tevens is de tekst en de neus van het gnoompje bewerkt met Glossy accents om een glimmend laagje te krijgen. De kerstboom had al een geprint patroon met besjes, maar heb deze extra aangezet met de Viva Decor Pen Kerstrood. De randjes van de kerstboom heeft een wat sneeuw gekregen met de sneeuwpen van Studio Light.

De swingkaart is afgewerkt met afbeeldinkjes uit het Bella Lulu knipvel Home for Christmas en de hele mooie, sierlijke randstans Christmas Snow border van Studio Light. Nieuwgierig geworden naar hele Violet Studioserie? Deze kun je HIER bekijken en bestellen. 

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,



De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 

 

  

 

 

  

       

Geen opmerkingen:

Een reactie posten