Pagina's

vrijdag 16 september 2022

Online workshop deurtjeskaart

Goedemorgen lieve bloglezers,

Natalie heeft weer een nieuwe online workshop gemaakt van deze deurtjeskaart en natuurlijk heb ik ook een voorbeeldkaartje gemaakt voor jullie. Het is weer een interactief kaartje geworden. Onderaan mijn blog vind je een lijst met gebruikte materialen.

De online workshop van deze deurtjeskaart vind je hier in de webshop. Wil je geen enkele online workshop meer missen? Dan kan je hier een All Inclusive abonnement afsluiten.

 De basis van de kaart heb ik gemaakt met gekleurd cardstock. Het Designpapier komt uit de Crafty Kit Monster house van Dutch Doobadoo. De mooie rand aan de bovenkant van de kaart heb ik gemaakt met de Stitched borders van Bella Lulu en deze kan je hier bestellen.


Het monster op de voorkant is van Elizabeth Craft Design en dit monstertje shop je hier. Het vleermuisje is van Marianne Design en deze zit in de Halloween set net als het spookje aan de binnenkant van de kaart. Als je de flap omhoog doet dan openen de deurtjes zich vanzelf, hoe leuk is dat.
 

De teksten op de kaart zijn van de stempelset Monster Hugs van Elizabeth Craft Design. De ogen aan de binnenkant van de kaart zijn van het Monstertje van ECD.


 
Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.
 
 Lieve groetjes, De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).
 

 

 

 
 
 
  
 

1 opmerking: