Pagina's

zondag 30 oktober 2022

EEK!

Dag allemaal,

Wat een avonturen beleven onze Ted en Molly toch! Nu zijn ze alweer aan het voorbereiden voor een Halloween feestje. Ze hebben aangepaste kleden en halloween accessoires geshopt en ze hadden zo een lol met oefenen. Kijken jullie mee?

De basis voor de kaart is een achtergrond gemaakt met donkerblauwe inkt en een witte Molotow marker ofwel de bekende spetterpen. Deze is geplakt op wit karton en rondom is een randje uit de set Slimlineranden 1 van Carlijn Design bevestigd. Voor de maan is eerst een cirkel uitgestanst en die op zijn plaats gelegd met een niet-permant stukje plakband. Daarna met een blendingtool en witte Brilliance inkt een mistig effect gemaakt. De maan zelf komt uit de set Studiolight Sweet Stories en heet BOO!


Molly en Ted hebben zich uiteraard uitgedost in de hipste Halloween kleding en zijn van Creative Craftlab. Een mooi pompoenhoedje, jurkje, bezem, gezichtjes voor op de pompoenen, pompoentasje etc... De groene border is ook in slimline formaat en is uit de set van Elizabeth Craft Designs Adventure Edges. Achter de "bosjes" komt een spookje om middernacht te voorschijn uit het graf op de achtergrond. Zelfs Molly durft niet te kijken! Ted boeit het allemaal niet en komt op zijn gloednieuwe bezem voorbij racen...lol.


Maar wat als het diep, diep in het holst van de nacht is? Windstil, je hoort alleen de Oehoe zijn werk doen en voelt de lucht verplaatsen door het fluisterstille gefladder van de vleerrmuizen... Dan komen de ondoden tot leven en het geboo! komt als kippenvel ten gehore... Boehahahaha!


Hoe kom jij de aller engste nacht door? Be afraid, be VERY afraid...

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 

 

  

  

       

1 opmerking: