Pagina's

zondag 16 oktober 2022

Happy Haunting

Dag allemaal,

Op zondag 9 oktober jl., was het tijd om bij Noor Enzo op facebook eens lekker te gaan griezelen met de Goodiebag Griezelig Feestje. Alle DT leden gingen ermee aan de slag en er kwamen natuurlijk toffe inspirerende voorbeelden uit voor Halloween! Mijn creatie is lekker uitbundig en niet onopvallend, hahaha!


De basis is het Card art Haunted House en de Build Up Vleermuis van Dutch Doobadoo. Op zwart smooth karton is het spinnenwebpatroon uit het designpapier setje Griezelig Feestje verhoogd op geplakt met foamtape. Eerst wel even oranje stukjes karton achter de raampjes geplakt. En voor het spookhuis een leuk tafereeltje met de afbeeldingen, die ook je terugvindt in de set met designpapier.


Wat zou een spookhuis nu zijn zonder spooky maan erbij? Deze is van Studio Light uit de Sweet stories serie met mooie kraters erin, die je kunt uitstansen en er een andere kleur achter kunt plakken voor een schaduweffect. De spin komt ook dezelfde serie evenals het spinnenweb rechtsonder aan het huis. Kijk dan hoe lief de pompoenmannetjes zijn. Die hebben zich ook verkleed. De één als Frankenstein en de ander heeft een poging gedaan tot mummie offff... hij heeft het gewoon koud! ;) Ook hebben ze samen een Trick or Treat mandje gevuld met kauwgombal ogen, doodshoofdspekjes en geglazuurde sterren. Dit mandje is onderdeel van Creative Craftlab Halloween Accessoires. De vleermuis geeft duidelijk aan dat het horroruur heeft geslagen met "Happy Haunting". Deze stempel is onderdeel van een sheet met nog vééél meer griezelige uitspraken van Studio light.


De vleermuis heb ik geaccentueerd met een witte Signo Multiliner. En heb hem laten poseren met zoiets van: Tadaaa! hier ben ik...Door de armpjes, vleugeltjes en de beentjes op een bepaalde manier aan het lijfje te maken.


Wil jij ook zo graag deze creatie maken voor achter je raam voor Halloween? Dan kun je het filmpje nog eens bekijken op ons youtube kanaal. Druk op onderstaand logo om naar het filmpje te gaan.
Happy Haunting, Boehaaahaaha...!


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 

  

  

   

 

        

      

  

1 opmerking: