Pagina's

vrijdag 18 november 2022

I love Winter

Dag allemaal,

Met de wintercollectie van Dutch Doobadoo kun je helemaal los gaan in het maken van je creaties. Hier in dit blogbericht kun je zien wat ik heb onder andere heb gemaakt met Card art I Love Winter en het Build Up elfje.


De basis is overgetrokken op wit smooth Cardstock van Bella Lulu en heb daarop de letters verhoogd opgeplakt. Het designpapier van de letters zijn uit de Craftykit Sinterklaas geknipt en voorzien van een randje sneeuw met foamballclay van Craft Emotions.


De winterscene op het hartje komt uit dezelfde genoemde Crafty Kit. De lampjes die het elfje probeert op te hangen zijn van Marianne Design en kun je zelf de kleurtjes bepalen.


De schattige diertjes zijn uitdrukbaar uit de Crafty Kit Winterfeestje. Zie het vogeltje op mijn creatie. Het gezichtje van het elfje heb ik wat opgepimpt met wimpertjes. accentje rond het mondje en wat blush op de wangetjes met sproetjes. Haar haar, schoentjes, mouwtje, gesp en mutsje is uitglitterpapier geknipt.


Wil jij ook deze winterse kaart maken? Dan kun je mijn Live video terugkijken. Klik op onderstaand logo om bij ons Youtube kanaal te komen (vergeet je niet te abonneren) en bekijk de Live video nog eens.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,



De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 

 

 



  

      


     

Geen opmerkingen:

Een reactie posten