Pagina's

zondag 20 november 2022

Oma's gevulde appeltaart

Dag allemaal,

Jullie kennen vast wel de heerlijke geur van verse gebakken appeltaart en hoe lekker hij is als deze nog warm is .... een dot slagroom erop en genieten maar! Mmmm, krijg er trek van, jullie ook? Nou dat komt dan goed uit, wantik heb mijn ingehuurde koks hun gang laten gaan en kijk eens wat zij ervan "gebakken" hebben. 😄


Zij hebben de nieuwe Crafty kit Oma;s Appeltaart uit de kast getrokken. Ze zijn begonnen met een mooie donkerbruine ondergrond, daarna alle ingrediënten met elkaar gemixt en gekneed tot een goed deeg, in de vorm gedaan en bakken maar! De vulling is goed te zien door het mica venstertje wat ik heb gemaakt en ook het Picket Fence schudmateriaal. Dit zijn mini koekjes en klein hagelslagjes.


De appeltaart is versierd met Viva decor gouden eetbare letters, een randje van Marianne Design poedersuiker, Viva Decor suikerpareltjes en een mix van chocoladegebladerte. Ons hulpje wil al gaan voorproeven met nog wel een dot slagroom erop ook, nou jaaa. Ze is op dieet, zei ze! We nemen nog een dieper kijkje in onze vulling en zien dat het goed gaar is, hihihi.


Krijgen jullie al trek of ruiken jullie die overheerlijke appeltaartgeur, dan is deze kit absoluut een aanrader.

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs, 


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  


 

    

    

1 opmerking: