Pagina's

dinsdag 13 december 2022

Hé kanjer, wanneer zie ik je weer?

Dag allemaal,

Prachtig is het Bella Lulu designpapier Ik ook van Jou! Mooie rode liefdeskleuren met super grappige knipvellen erbij. In een Live heb ik dit papier gebruikt om met het Card Art stencil Marrakech van Dutch Doobadoo een kaart te maken. Kijken jullie mee?


Het stencil twee keer omgetrokken op wit smooth Bella Lulu cardstock en daarop een patroontje uitgekozen met een mooi verloop van zalm naar rood met doorzichtige hartjes. Als deze allen op elkaar zijn geplakt, leg je ze op elkaar en plak je ze even aan de zijkant met mallentape tijdelijk aan elkaar. Zorg dat je stapeltje goed recht is en plaats OF een grotere hartmal op de plek, waar je de uitsnede wilt hebben. (misschien meerdere keren OP DEZELFDE PLEK door je machine halen) OF... knip het hartjesvenster van de VERPAKKING rondom heel netjes uit met de vorm van het hart mee OF leg het grotere hart van de Studiolight blister hartstans boven op, trek om met potlood en maak nu met je geodriehoek rondom haaks op het omgetrokken hart streepjes van een halve cm. Niet te ver uitelkaar, want als je eenmaal rondom het hart allemaal streepjes hebt getrokken van een halve cm, verbind je deze al schetsend met elkaar en heb je nu een grotere mat gemaakt van je Studiolight hart, zodat deze kan bungelen. Als je deze uitgeknipt hebt kun je hem op je andere Marrakech kaart leggen en het binnenste van je grote hart met potlood ook erop tekenen en weer uitknippen.



De achterkant laat ik aan jullie over om die ook te pimpen. Hier heb ik hem plain gelaten.


Op de voorkant zien jullie een mooi wolkendek van Craftlab. Deze wolkenranden zijn zelfs op slimline formaat en dus multifunctioneel. Ook hebben we onze Ted omgetoverd tot een Pandabeer, waarvan de onderdelen ook in de set zit van Beer Ted van Craftlab. Hij heeft heel schattig een boeketje rozen meegenomen en een lief gnoompje kijkt mee over zijn schouder met een margrietje in zijn handjes. Het blisterhart is dubbel op elkaar gemaakt met schudmateriaal erin van Studiolight. Tevens kun je met 3D Glossy effect aan de buitenkant of binnenkant van de shaker het schudmateriaal opplakken zonder dat er lijmresten te zien zijn. Dus dan lijkt het net of het materiaal zweeft! De bookmark labels zijn van Craftlab en voorzien van een rood glitter. Dit glitterpapier komt uit de Paperpad van Studiolight,Vintage Christmas. Zo ook het hart rondom de blister en de ophangring van het stencil Marrakech.


Het shakerhartje is opgehangen door middel van een wit stuk hempkoord. Dit koord zit op een rol van wel 100 METER en is gemaakt van hennep. Super om strikjes mee te maken en blijft goed zitten.


De fotos van de kaart aan het begin is een versie die ik gemaakt voor in de winkel en de foto hier gelijk boven is LIVE gemaakt in een video voor Noor Enzo op 6 december jongstleden. 

Willen jullie precies weten hoe je deze Marrakech liefdeskaart maakt? Klik dan op onderstaand logo om bij ons Youtube kanaal te komen (vergeet je niet te abonneren) en bekijk de Live video nog eens.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,



De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

   



  

  



   

 


 

1 opmerking: