Pagina's

zondag 13 februari 2022

You're my shining Star

Dag allemaal,

Vorige week op 6 februari jl., hadden we in de facebookgroep van Noor & zo weer een Online Mega Hobbyfestijn. En mega fantastisch was het zeker wel! Een hele geslaagde hobbydag, want die dag regende het de hele dag. Alle DT leden hadden met dezelfde set aan hobbymaterialen een creatie gemaakt. Ondanks dat, kwamen er super leuke en mooie verschillende kaarten uit! Iedereen kon de goodiebag ook bestellen en dus LIVE meedoen!

Dit keer was het thema, koetjes of wel Cow Cuddles. Knuffels van de schattige koetjes van Bella Lullu en andere bijpassende stencils en mallen. Hierboven mijn slimline kaart met label. De basis is het slimline stencil rounded rectangles en bijpassend cardstock van Florence. De boerenschuur in het midden is van Marianne Design met deurtjes, die open kunnen. Hier heb ik tekst achter geplaatst, welke uit het bijbehorende  Bella Lullu knipvel Cow Cuddles komt. En nog een sweetie van een "koninklijk kalfje ligt lekker op de hooizolder te dutten.


In de LIVE video leg ik uit hoe je de laagjes opbouwt en de diepte, die je krijgt door gebruik te maken van Heffy Doodle tape van 3mm hoog. De achtergrond met de wolkjes vind je terug in de set met het Unicorns designpapier van Dutch Doobadoo.


Het label, welke achter de kaart in een pocket zit, heeft als achtergrond een wolkenlucht, die je zelf kunt maken met het wolkenstencil van Dutch Doobadoo. Daarop zien jullie de leuke wegwijzer met druipende koeienvlekken en een verliefd paartje in het gras. De wijzers geven aan dat de liefde van deze twee wel hééél erg ver gaat, hihihi! Tot de maan en terug...


Over de maan gesproken, deze kijkt tevreden naar het verliefde stel, evenals het glurende koetje bovenin de wegwijzer. Nog even de schuur in close up, waarbij de paneeldelen van de deurtjes zijn voorzien van designpapier. Kijk ze nu eens zitten, lekker tegen elkaar aan. Fietviewwww...


Hier zien jullie het totaalplaatje van het Cow Cuddles festijn! Wil jij ook deze creaties maken? Dan kun je de LIVE video terugkijken op ons youtube kanaal. Klik op onderstaande knop om deze te bekijken.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer bij een nieuw Hobbyfestijn!

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)








 
 

 

1 opmerking: