Pagina's

maandag 28 maart 2016

Friendship

 Hallo lezers,

Vandaag ben ik lekker met de gelli plate aan het spelen geweest,leuk is het dat je alle andere Noortjes erbij kan combineren. En dit is het resultaat geworden.


Het is een kaart geworden met een verborgen schip achter het luikje. Til je het luikje op dan zie je het prachtige schip van de life is a journey reeks.

6410/0394 Stempelset Life is a journey

 Wat ik gestempeld heb op een afdruk gemaakt met de gelli plate en distress inkt het geeft een beetje een geheimzinnig en mistig effect.


Zien jullie dat ik het anker en de perkamentrol van de stempelset ook gebruikt hebgestempeld en ingekleurd met distress inkt.

 

Het drijfhout is ook zo leuk als wegwijzer te gebruiken en de meeuw van de serie at the sea past daar dan weer precies op.


6002/0497 Under the Sea Inktvis, Schilpad, Haai (3stuks) 6002/0496 Under the Sea  Zeewier en bubbels (2stuks)  

De inktvis komt uit de golven omhoog en hier en daar nog wat natuurlijk materiaal en mijn kaartje is klaar. 



Je vind de gehele Gelli Plate collectie in onze (web) winkel. Klik maar eens op onderstaande afbeelding.

Gelli Printing Plate - 4" round (10,2cm)

Hopelijk heb ik weer voor wat inspiratie gezorgd, dan wens ik jullie nu nog een fijne knutselweek en tot volgende week weer.


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


4 opmerkingen: