Pagina's

zondag 8 januari 2023

Warmest Wishes

Dag allemaal,

Een lekkere warme winterjas vinden we allemaal essentieel. Niets is zo frusterend als je in de winter niet genoeg beschermd tegen de kou in weer en wind! Toch? Er heerlijk warm bij lopen doe je nu met de gloednieuwe Card art Winterjas van Dutch Doobadoo.


 Ik heb hem gemaakt designpapier uit de Crafty kit Winterfeestje en een bontkraag gegeven van foamball klei, warme manchetjes en fluffy balletjes aan touwtjes van de kraag. Na de jas overgetrokken te hebben op wit cardstock, heb ik er zelf nog een passend blauw cardstock erachter gelijmd. Het witte cardstock leg ik dan op het blauwe en schets er op een klein afstandje van de witte rand een mat laagje omheen. 


Om een label erin te doen, plaats je alleen lijm aan de zijkant rondom en laat je de bovenkant open. Zodat je het label tussen de witte laag en de blauwe laag erin kan schuiven. Er zitten in de Crafty kit wel acht verschillende kerstlabels met kerstfiguurtjes en bijpassende tekst.


Ook heb ik wat knoopjes gemaakt, want hij moet goed sluitend blijven natuurlijk. Lekkere diepe zakken en je bent helemaal Da Bomb met je nieuwe jas! Dit is toch ook super leuk om iemand een originele kerstkaart te sturen, of niet?

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop) 

 

 

    

   

       

1 opmerking: