Pagina's

zaterdag 4 april 2020

Friends

Hallo Allemaal,

Kat en hond kunnen best een feestje bouwen en natuurlijk gebruik je daarvoor het super leuke designpapier van Noor! Design. Diverse kat en honden stansje later in de post komt aan bod welke ik gebruikt heb.


De basis is zwart cardstock papier en diverse stukken rechthoekig designpapier met mooie strakke randen die met de perfect layer lineaal gemaakt zijn.


Het plaatje van Mo Manning is ingekleurd met aquarel verf en gemat op een ovaal van Crealies. Heel handig om een heel nest er van te hebben zodat je ook hier een mooi strakke rand hebt. En als bonus mooie stikgaatjes.


Hoe leuk zijn de embellisments van het one of a kind set Dog en de visgraatjes van de little happiness serie.


De leuke tekst Friends is nieuw en ook van de little Happiness serie. Onderin de post staat alles bij elkaar. Klik je op een van de plaatjes kom je meteen in de webshop.


Dit is mijn kaartje voor deze week, bedankt voor het bezoek aan dit blog en heel graag weer tot volgende week

groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

6011/0642 Paper bloc Purrfect Kitties 6011/0422 Noor! Labelvellen Purrfect Kittens6002/1457 Little Happiness Visgraat

6002/1331 One of a Kind Hondenhok 6002/1487 Little Happiness  Friends CLNESTXXL51 Cea-nest-lies-xxl-snijmal-no-51-ovalen 660083 We R Memory Keepers layer guides

3908-002 Hemp cord assortiment 4x10m Ecru  2928-999 Florence Cardstock Kleurenwaaier Texture 

6 opmerkingen:

  1. Wat een super leuke kaart Corry! Groetjes Betha

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat een schattige kaart, daar wordt je vrolijk van, ik zag bij de artikelen niet de rand met de pootjes staan, welke stans is dat, groetjes Annemieke

    BeantwoordenVerwijderen