Pagina's

zondag 31 mei 2015

Sweet fairy garden


Hallo allemaal,
Vandaag heb ik voor jullie het super leuke nieuwe garden  tafereeltje van Noor design gemaakt.
Met het prachtige paperpad  Berry sweet heb ik het mdf beplakt. Ik gebruik hier altijd de dutch doobadoo lijm voor omdat dit zo mooi glad opdroogt. De kruiwagen van de set heb ik met het wood blok beplakt. Dit is echt zo,n must have want je kan het overal mee combineren.


Ik heb stempeltjes van Penny black gekleurd met sennelier. Deze schatjes vond ik perfect passen in mijn tuintje. In de winkel zijn nu ook een heleboel van deze stempels te koop, dus ik zou maar snel gaan neuzen.


Nadat ik het mdf helemaal beplakt had heb ik de randjes afgewerkt met de witte gesso Van Dutch doobadoo. Achter de kruiwagen het ik de border lady bug gebruikt van Noor en zo vond ik het erg leuk hier en daar wat houten lieveheersbeestjes te verwerken.


Deze maand zijn ook nieuw in de Noor collectie de suf flower stansjes. Deze kun je natuurlijk geel met een bruin hartje maken. Maar stans je ze wit met een geel hartje dan heb je een margrietje. Hoe leuk is dat !


Noor design heeft  zoveel mooie takjes in het arsortiment dat je op je werk echt een tuin kunt maken door verschillende takjes in verschillende tinten groen te combineren.

6200/0166 MDF set Berry Sweet

Ik hoop jullie weer van wat inspiratie te hebben voorzien.Geen opmerkingen:

Een reactie posten