Pagina's

zaterdag 30 december 2017

Gefeliciteerd

Hallo allemaal,

Hebben jullie de nieuwe Dutch Doobadoo collectie al gezien? Natuurlijk is dit allemaal in de winkel verkrijgbaar. Ik ben er alvast mee aan de slag gegaan.


470.713.043 Dutch Box Art Suitecase heb ik uitgewerkt. Hierboven zie je het resultaat. Ik heb hem gemaakt in  verjaardagsthema. Leuk om een paar bonbons in te geven.Ik heb het designpapier gebruikt uit de set Afternoon Tea 6011/0535.


Ik vind het papier erg leuk en lekker zoet. Om het een beetje stoer te maken heb ik de basis uit zwart cardstock gemaakt.


De stempel gefeliciteerd komt uit  6410/0457 Stempelset Teksten Gefeliciteerd. Ik heb deze erop verwerkt met versamark en zwarte embossingpoeder. 


Zie je de mooie blaadjes in mijn bloementoef? Deze komen uit de Crafty cocktailset bladeren 6004/0023.De bloemetjes die ik heb verwerkt komen uit de nieuwe blauwe mal  6002/0973 Blauw Cirkel Vlinder + Bloemen.

 

Daarnaast heb ik ook de leuke rollen gebruikt  6002/0473 Floral Flourishes Roll up roses.

Ik hoop dat ik jullie hiermee weer heb mogen inspireren. Ik wens iedereen  een spetterend uiteinde en een goed en creatief begin van 2018!

Creatieve groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  
    


2 opmerkingen:

  1. Ik was al nieuwsgierig naar deze box art. Ziet er weer super uit. Leuk ook hoe je het zachte DP hebt gecombineerd met zwart cardstock. Mooie bloementoeven. Kortom super weer!

    BeantwoordenVerwijderen
  2. Wat is hij mooi ! En wat heb je hem weer inspirerend leuk gemaakt! Super!

    BeantwoordenVerwijderen