Pagina's

maandag 9 november 2015

Christmas Envelope

Hallo meiden,

Vandaag wil ik jullie die te gekke Dutch doobadoo envelop mal laten zien. Jullie zullen hem inmiddels al een paar keer voorbij zien komen maar het is dan ook echt een beauty! Ideaal voor als je een cadeaubon geeft of geld en dat geeft natuurlijk altijd even leuker in een zelfgemaakte envelop.


hier zien jullie dus die mal en ik vind het juist zo gaaf dat die van die geschulpte randjes heeft wat het net even wat anders maakt dan een normale rechthoekige envelop, en natuurlijk is deze weer makkelijk over te nemen op papier en kan deze steeds hergebruikt worden.


Hier zien jullie dus wat ik ervan gemaakt heb. Ik heb dus gekozen voor een kerst envelop met een winters papiertje om zo een leuker effect te krijgen ipv van de gebruikelijke rood en groen kleuren. Bij mijn familie doen we altijd erg uitgebreid aan kerst en me vriend is dol op vuurwerk dus ik ga hier een leuke vuurwerkbon voor hem in doen.


Hier zien jullie dus de leuke Noor mallen die ik ervoor gebruikt heb, je hoeft natuurlijk niet de hele tekst van merry christmas te gebruiken en dat is dus zo fijn aan deze stans dat het los van elkaar te gebruiken is. En die ijssterrenrand mal blijft echt 1 van mijn favorieten hoor ik blijf deze gewoon steeds gebruiken en hij verveeld nooit! 


Hier nog even de achterkant van mijn envelop mal deze ook weer leuk beplakt met een winters papiertje en deze verder afgewerkt met wat bloemen, brad en natuurlijk die leuke dutch doobadoo blaadjes ook hier blijf ik van zeggen je kan er niet genoeg van hebben.


Ook deze leuke klei mal van Martha sterwart wilde ik jullie nog even laten zien ik heb dus zoals jullie kunnen zien op de envelop de sterren gebruikt en er komen dus 4 in een pakje en je kan deze dus ook steeds hergebruiken en deze zijn ook onwijs leuk om te gebruiken op je projecten. Je kan ze maken met klei en daarna eventueel bewerken met bijvoorbeeld distress ink of inka gold zodat je weer een ander effect krijgt.

Lieve groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking:

  1. Een schitterende kado envelop van prachtig papier met schitterende bloemen erop.
    Mooi model!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen