Pagina's

donderdag 26 november 2015

Hallo allemaal,
 Ik raak al lekker in de kerst stemming, deze potjes heb ik gemaakt om mijn nieuwe scrap hoekje thuis wat kerst sfeer te geven. haha je moet toch beetje het kerst gevoel krijgen tijdens het maken van je kerst kaartjes.


 Ik heb 2 lege glazen potjes omderste boven gezet en de onderkanten bewerkt met papier uit het wood blok van Noor. Met een pons heb ik er een schulp randje aangemaakt. In de deksels heb ik wat mos en nep waxine lichtjes gezet.


 Je ziet op de potjes kleine vlokjes sneeuw zitten, die ik gemaakt heb met de nieuwe pearl pennen van Dutch doobadoo. het hecht heel goed op glas en geeft zo,n schattig effect.

 Aan de bovenkant van de potjes heb ik de ijspegel rand van Noor geplakt en ndat afgewerkt met een lintje.Daarna ben ik eens goed in mijn mallen koffer gedoken en heb er een heleboel mooie Noor takjes uitgehaalt en flink wat gestanst.

6003/0038 Vintage Flourishes blad 2    6003/0060 Noor! Design Vintage Flourish Hulstbladeren   6003/0047 Vintage Flourishes Blad 2

Deze heb ik allemaal samen met wat mos bovenop geplakt met wat bessen, denneappels en een schors ster.Met wat witte gesso van Dutch doobadoo heb ik t een beetje sneeuwerig gemaakt. Zo zie je wat je met wat oude glazen potjes nog kunt doen! In Huize Perego gaat er voorlopig niks meet in de glasbak...

Groetjes,

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)2 opmerkingen:

  1. Raffaela, ik vind deze lichtjes ontzettend gaaf! Een supergoed idee!!! Lieve groetjes, Marlies

    BeantwoordenVerwijderen
  2. wat zijn ze gaaf.
    vooral hoe leuk alle bladeren bij elkaar.

    groetjes Martha en Margret

    BeantwoordenVerwijderen