Pagina's

vrijdag 27 november 2015

My Lovely Girls

 De afgelopen week heb ik aan mijn mixed media layout gewerkt en vond het erg leuk om te doen. Een andere manier om de Noor & Zo materialen te gebruiken. Hierbij mijn layout over My lovely girls!

De achtergrond van de layout heb ik eerst wit gemaakt met gesso. Daarna met een mask bricks (steentjes) en modeling paste van Dutch Doobadoo de steentjes aangebracht op verschillende plekken.
   
 
 
Met de lucht drogende klei en de mal waar je ze indrukt kun je de hele mooi vlinder en swirl blaadjes mee maken. 

Deze mal is van Wilton en te koop bij Noor & Zo.
 
Met de leuke houten letters van CraftEmotions die ik gekleurd heb met Turquoise inkagold. De kleifiguren en embellishments zijn gekleurd met zilveren inkagold. 


Metalen bloemen, blaadjes, houten figuren en rol op roosjes willekeurig gerangschikt op de layout. Daarna met witte gesso ingesmeerd. Vervolgens met creall verf turquoise en water in de lege flesjes van Nellie Snellen gemengd en alles in kleur gespoten. 

SPBO001 Ultra Fine spray bottles

Ik vond het achteraf wat te vel qua kleur dus weer met witte gesso eroverheen om het wat weg te halen. Geeft wel een mooi effect vind ik zelf. 

Daarna wat zilveren accenten aangebracht met inkagold. 


Het mooie softboard van Dutch Doobadoo met honingraat in stukken geknipt en aan twee kanten van de foto aangebracht. Eerst gekleurd met roze spray en witte gesso. 

 
Ook het houten fotolijstje van CraftEmotions heb ik gekleurd met witte gesso en in het midden van de layout geplakt. Daarna de embellishments aangebracht.


Ik hoop dat jullie mijn project leuk vinden en lees graag je reactie. Alvast bedankt en een fijne dag verder!

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


4 opmerkingen:

 1. Vind het helemaal prachtige Vera, je kinderen schitteren prachtig hier tussen.
  Gr Anita

  BeantwoordenVerwijderen
 2. Supersuper prachtig gemaakt, een dikke 10 hoor petje af!!
  xx Wilma

  BeantwoordenVerwijderen
 3. wauw de bloemen zien er super gaaf uit.
  hele mooie kleur.
  groetjes Martha en Margret

  BeantwoordenVerwijderen