Pagina's

zaterdag 5 november 2016

Beekse Bergen

Dames ik moet wat bekennen...
Ik scrap te weinig!

En ik heb zoooooveel leuke foto's, maar het komt er gewoon vaak niet van. Toen ik dit nieuwe MDF mini album voor Dutch Doobadoo gemaakt had en de monsters kreeg ben ik dan toch maar aan de slag gegaan. Dit leuke boekje bestaat uit 5 hartvormige pagina's en hierop passen foto's in pasfotoformaat. (deze print je gewoon zelf met je Selphy)

In de herfstvakantie ben ik met Noor en vriendje Hidde en zijn mama een dagje naar Safaripark Beekse Bergen geweest. Laten die foto's nou prima passen bij de nieuwe Noor! Design collectie Out of Africa.


Ik heb het MDF beplakt met het designpapier Out of Africa. Alle papiertjes mixen en matchen bij elkaar dus ik ben lekker aan het scheuren en plakken gegaan. Je kunt papier op MDF prima plakken met de Dutch Doobadoo alleslijm. Deze bobbelt namelijk niet na het drogen.


Verder heb ik op de designpapiertjes hier en daar nog wat gestempeld met de bijpassende Out of Africa stempelset.


Op de foto's ben ik lekker aan het doodelen gegaan met een Sharpie pen.


De foto's heb ik geprint in sepia kleur en deze vervolgens eerst gemat op wit papier. Zo springt de foto er iets meer uit. Het is ook altijd leuk om een folder mee te nemen van een park dat je bezoekt. Daar kun je ook weer allerlei leuks uit knippen en verwerken in je boekje.


Het boekje kun je bij elkaar binden met een grote bindring. Aan de bindring heb ik bijpassende stukjes lint geknoopt.


De maand oktober heb ik gestanst met een stans uit de Noor! Design Set "Through the Year". Deze set met maanden is voor een scrapper gewoon onmisbaar!


De tekstjes heb ik zelf getypt en vervolgens geprint in Word. Je vindt om www.dafont.com superveel leuke fonts die je gratis kunt downloaden.


Het font wat ik hier gebruikt heb heet "Better Together". Knip de losse teksten uit, distress de randjes en verwerk ze in je boekje. Ik hoop dat ik jullie heb mogen inspireren met mijn safariboekje. Iedereen heeft toch wel foto's van een dagje dierentuin die hoognodig gescrapt moeten worden?

   

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten