Pagina's

woensdag 29 april 2015

Treasure Moments

 Hallo allemaal,

De nieuwe collectie Dutch doobadoo is weer zo geweldig leuk! Deze keer ben ik exstra in mijn nopjes want als mini boekjes fan kan ik mijn hart ophalen. Dit mooie mdf boekje komt met een bijpassend doosje wat je helemaal in stijl kunt mee versieren. Ik heb er een strandboekje van gemaakt met foto's van mijn oudste zoon .


Is het niet enig ? Dit vraagt toch om mee aan de slag te gaan? Na wat uurtjes knippen en plakken is dit eruit gekomen.


  Ik heb het grote wood blok van Noor design gebruikt om alles te bekleden . zo leuk om al dat hout samen te combineren.


Hier zie je het doosje gesloten.  Met allemaal natuurlijke materialen, Noor! stempels en een foto heb ik er echt een treasure doosje van gemaakt waar het album met de dierbare herineringen in bewaard word.


Het losse album , zoooo leuk door de ongelijke bladzijdes allemaal en met de chipboard teksten van Dutch doobadoo krijg je een prachtig sprekend effect


Op deze 2 pagina,s nemen we een kijkje in het album. Wat was het genieten die dag op het strand. En nu tijdens het maken komen de herinneringen allemaal weer naar boven!


In het boekje heb ik een envelopje gemaakt met de mal van Dutch doobadoo waar ik een persoonlijk verhaaltje in geschreven heb. 


Door het hele album heen heb ik gewerkt met de stempels van Noor! under the sea wat zijn deze toch prachtig en nu zijn ze zo mooi te combineren met de nieuwe serie stempels sea shore. 


Ik zal dit boekje gaan maken tijdens een workshop die ik geef in de winkel op zaterdag 13 juni.
tijdens deze workshop leren we de basis van het maken van mini albums stempelen en de opbouw van je boekje 

WORKSHOPS

Met u eigen foto,s  maakt u die dag uw eigen treasure album onder het genot van een hapje en drankje

Groetjes, 


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


2 opmerkingen: