Pagina's

vrijdag 30 december 2016

Winter

Met de leuke shape Art mal Schild van Dutch Doobadoo heb ik bijgaande winterse kaart gemaakt.De achtergrond heb ik met het sneeuwvlokken stencil van Dutch Doobadoo in het cardstock geembossed. 


Daarna met de erg leuke gilding wax zilver bewerkt waardoor het patroon er goed uitspringt.


De bloem en blaadjes zijn met de Noor! stansjes uitgestanst uit wit cardstock, ge-embossed en toen bewerkt met de oude gouden kleur gilding wax.

 In het midden van het bloemetje heb ik een parel aangebracht met de parelpen van Dutch Doobadoo. 


De grote sneeuwvlok achter de kaart is een stans van Noor! Design en deze heb ik eerst bewerkt met de zilveren gilding wax. 


Daarna over de sneeuwvlok en het woord winter wat modgepodge aangebracht en het ijskristal van Viva Decor eroverheen gestrooid. Voor een echt ijskristallen effect.


De kleine sneeuwvlokjes heb ik nog met de Wink of Stella clear glitter brushpen een glitterlaagje gegeven. Deze hoek sneeuwvlokjes stans zat in de Crafty Boutique set van de winter.


Hier zie je hoe het sneeuwvlokkenstencil van Dutch Doobadoo in het cardstock is gedrukt. Daarna met gilding wax eroverheen voor het metaaleffect.

6002/0331 Garden Blad 1     6002/0332 Garden Blad 2

Dit was mijn winterse kaart voor deze week! Ik wens iedereen een goed en gezellige jaarwisseling en een gezond, gelukkig en creatief 2017!

Groetjes De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten