Pagina's

donderdag 1 december 2022

Chocoladeletter 2 keer zo lekker!

Dag allemaal,

Wat is nu een Sinterklaasavondje zonder een heerlijke chocoladeletter? Ja super natuurlijk, maar hij moet dan wel versierd zijn. Met de Card Art Letter S en de Build Up Gluurpiet en GluurSint heb ik er eentje gemaakt, maar die wel TWEE KEER zo lekker is!


De basis is een Shape Art Label met een mooie ronding aan de bovenkant, daarop is een achtergrond bevestigd uit de Crafty kit winterfeestje met maantjes en sterretjes.


De chocoladeletter kun je perfect uit het Glitterpaperpadje van Studiolight knippen met de donkerbruine twinkeling erin. Plak hem dan verhoogd op kraft papier.


Maar ja, je moet wel uitijken dat Sint en Piet niet stiekum er zelf aan gaan beginnen! Piet kan zich inhouden en is in shock dat Sint zich verschanst aan de chocolade. Hij durft bijna niet te kijken naar deze schandelijke vertoning, hahaha. In het dorp waar ze zijn aangekomen ligt al een laagje sneeuw en hier en daar verstoppen ze al wat surprises. Die komen uit de Crafty Kit Sinterklaas En strooien ze ook nog wat in één of andere hoek.


Willen jullie weten hoe je deze dubbel zo lekkere letter maakt? Klik dan op onderstaand logo om bij ons Youtube kanaal te komen (vergeet je niet te abonneren) en bekijk de Live video nog eens.


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

   

  

 
 
   

      

  


 

       
   


    

    

1 opmerking: