Pagina's

zondag 19 april 2015

ATC kaartjes

Hallo allemaal,

Ik had dit weekend gewoon weer eens zin om ATC kaartjes te maken. Als ik er dan aan begin maak ik altijd meteen een paar series achter elkaar, zodat ik weer een voorraadje heb om te ruilen. Vandaag wil ik jullie mijn serie van 6 met de naam "Baby Boy" laten zien. 


Als basis heb ik een kaartje van wit cardstock genomen en daarop heb ik gewerkt met het Noor! Design papierblokje Baby Boy en ribbelkarton. De button stempel komt ook uit de Noor! Design collectie Happy Baby.


Wat ik persoonlijk heel veel gebruik voor ATC kaartjes is het Dutch Paper Art. Deze vellen met gelazerde motiefjes uit papier zijn vooral vanwege het formaatje zeer geschikt voor op onze mini kunstwerkjes. Op de babykaartjes heb ik dit keer de buttons gebruikt. 


Bij dit plaatje van het engeltje dat op een wolk licht konden de wolkjesstansjes natuurlijk niet ontbreken. Ik heb ze gestanst uit 2 formaten en de randjes beinkt. 

Ik ga mijn kaartjes ook nog gauw even posten in de Noor! Design ATC Facebook groep. Ben jij ook al lid? Meer dan 750 leden gingen je al voor!
(klik op onderstaand logo om lid te worden)


Ik wens iedereen nog een fijne avond en tot de volgende keer!De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop):


1 opmerking: