Pagina's

zondag 12 april 2015

Boy,s on the beach ...

Hallo allemaal,
Wat is het spannend, de winkel komt nu zo dichtbij. De schilder is al druk bezig om er een kleurtje in te krijgen dus het gaat opschieten. We zijn inmiddels al lekker bezig op facebook en ook ons blog krijgt vorm. Ik vind het erg leuk om jullie vast wat te laten zien van mijn werk. Naast kaarten maken is scrappen een oude passie die weer opleeft. overal zie ik wel een mini boekje in. Dus zo ook in het mooie stuurwiel van Dutch doobadoo.


Bij dit prachtige stuurwiel past de collectie Sea Shore van Noor!Design natuurlijk perfect. Het hele boekje zit vol met stempels en stansjes uit deze geweldige collectie. De basis heb ik beplakt met het mooie paperpad van de Sea shore collectie.

 

hier een greep uit de prachtige Sea Shore collectie. Deze en de andere producten heb ik allemaal gebruikt, Zo leuk om alles te combineren! Op de voorkant van mijn album, heb ik van allerlei materiaal geplakt wat te maken heeft met strand. Er tussen zitten wat stempels verwerkt en het stansje van de vuurtoren  


Deze heb ik een rood accent gegeven met distress inkt. Er tussendoor kun je spieken naar de eerste foto  Foto,s van mijn man en mn jongste zoon een van de eerste keren op het strand. Hier volgt de reis door mij  boekje heen, hou je vast want het zijn heel veel foto,s.


Kijk Dante zitten bij papa,s vishengel. De meeuw zit te wachten op een visje. 


In het album heb ik zelf van chipboard allemaal pagina,s gemaakt in verschillende maten.


Dit bladerd zo leuk in een mini album, elke pagina is een verassing .


 Ook dit vind ik een pracht stempel.  Het Kompas gemat op een Noor stans.


In een mini album vind ik het altijd leuk om zelf teksten te printen en deze als herinnering erbij te plakken.Want daar draaid het tenslotte toch om in het scrappen.


 Op de laatste pagina sluit ik af met een schattige tekst stempel. Hoe toepasselijk bij een foto van mijn 2 mannen. Ik hoop dat jullie net zo,n strandgevoel hebben gekregen als ik als ik door het boekje blader.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


3 opmerkingen: