Pagina's

vrijdag 17 april 2015

Droom

Dromen jullie ook al van de zomervakantie? Nou ikke wel. Zodra de eerste zonnestraaltjes weer te zien zijn begint het te kriebelen. Ik heb dit keer ene lekker zomers kaartje gemaakt met het nieuwe Noor! Design Botanical papierblok.


De basis voor de kaart heb ik gemaakt met de laatste nieuwe Dutch Shape Art mal van Dutch Doobadoo. Overgetekend en uitgeknipt in 3 formaten: kraft, wit cardstock en designpapier uit het blok. Waar ik ook graag mee werk is ribbelkarton, stukje scheuren... randjes aanzetten met gesso en achter je afdrukje steken.


Op deze kaart heb ik de nieuwe viewmaster mal gebruikt die vanaf volgende week in de winkels zal liggen. De labels die je ziet komen ook allemaal uit het nieuwe Botanical papierblok.


Het afdrukje komt uit een  Paper & Pictures papierblokje Under the Sea, en deze heb ik verwerkt op een blauwe Noor! Design mal. Het kraft label met de tekst "droom" komt uit een Dutch Label Art vel, handige uitdrukvellen!


Wat takjes en zelfgemaakte rolroosje om het geheel af te maken. Het voordeel als je zelf roosjes maakt is, dat je ze uit hetzelfde designpapier kunt stansen waardoor je een mooi geheel krijgt!


 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct doorgelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

2 opmerkingen: