Pagina's

donderdag 9 april 2015

Dagaanbieding - Bootje varen

Hallo allemaal,

Ook ik ben aan de slag gegaan het de Dutch Card Art mal van Dutch Doobadoo van het bootje. Ik wil jullie laten zien hoe je daar een hele leuke persoonlijke kindertraktatie van kunt maken.
Ik heb de mal overgetrokken op kraft karton en deze vervolgens uitgeknipt.


Het bootje heb ik bekleed met papier uit het Noor! Design blok Seashore. De randjes bewerkt met de paper distresser en wat gesso. De randstans met de golf uit onze collectie Under the Sea past hier natuurlijk ook perfect bij. Ik heb hem gestanst uit het designpapier ook uit het Seashore blok, en vervolgens de geemboste delen een beetje opgeschuurd. Het project is verder afgewerkt met wat Dutch Paper Art van Dutch Doobadoo en wat natuurlijke materialen.


Het stempeltje is van Nellie Snellen en heb ik ingekleurd met l'Aquarelle van Sennelier. 


Wil je dit bootje thuis ook maken? Bestel dan vandaag nog onze dagaanbieding en ga lekker aan de slag. We hebben een pakket voor je gemaakt met een behoorlijke korting:De set bestaat uit: 1 clear stamp piraat, 1 Noor! Design randstans golf, 1 Dutch Paper Art stencil boot, 1 Noor! Design papierblok Seashore.
Ik heb ook een 3D model van het bootje gemaakt. Hoe je dat doet lees je {HIER} in de tutorial die Kim hiervoor onlangs gemaakt heeft. Het bootje heb ik opgevuld met wat hooi en er past dan precies een reep van Peijnenburg in, een leuke traktatie voor op school!


Ik ga lekker genieten van het zonnetje. Fijne dag gewenst allemaal!
2 opmerkingen:

  1. Prachtig! En net de inspiratie die ik nodig heb ;-) Ik moet nog traktaties voor mijn zoontje maken, dus ik ga eens kijken of dit tot de mogelijkheden behoren, want het is echt een super gaaf idee! Dankjewel voor het delen!!! Liefs

    BeantwoordenVerwijderen