Pagina's

donderdag 3 november 2022

Nieuwe woning

Goedemorgen lieve bloglezers,

Zoals jullie weten ben ik heel erg fan van Marianne Design. Vorige maand heeft Marleen een nieuw craftstencil uitgebracht van dit Gingerbread house, maar ik heb er vandaag een verhuiskaartje van gemaakt. Onderaan het blog vind je een lijst met gebruikte materialen.

Voor de basis van het huisje heb ik het kraft cardstock van Bella Lulu gebruikt. Het designpapier Wood & Stone is helaas niet meer leverbaar bij Marianne Design maar hier kan je natuurlijk een ander printje voor gebruiken. Het gingerbread house shop je hier.

  

Onderaan het huisje heb ik een grasrand gemaakt en die shop je hier. Het lieve Wasbeertje van Eline heeft een plekje in het gras gekregen en die bestel je hier in de webshop.

 Het plantje bovenin het raam is uit de set Marleen's Greenery. De paddenstoelen en de blaadjes zijn uit de herfstcollectie van dit jaar.

 

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Lieve groetjes,

 De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).


 


1 opmerking: