Pagina's

maandag 31 augustus 2015

Afternoon Tea

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie een pocket letter laten zien die ik gemaakt hebt. Ik ben nog niet zo heel erg lang bezig met de pocket letters maar ik vind het zo leuk. Niet alleen om te maken maar ook om ze te mogen ontvangen, ze zijn echt al cadeautjes op zich zelf.


De pocket letter hoesjes zijn hier dus ideaal voor om al die leuke papiertjes in te doen. Ook handig als je allemaal restjes papier over hebt zodat je deze mooi nog kunt gebruiken.


Deze kan je via onderstaande link bestellen in de webshop.
Je kan bij deze hoezen zowel de binnenkant als de buitenkant leuk versieren.


Hier zie je ook dat ik het papier op de stempel heb gebruikt zodat het net een wat leuker effect geeft. Verder heb ik de stansen van Noor en zo gebruikt waaronder de rand van de theekopjes en deze heb ik dan op maat geknipt.

6002/0465 Afternoon Tea Theelepel + Vorkje    6002/0398 Afternoon Tea Rand met kopjes/theepotjes

Ook heb ik nog de gewone theekop gebruikt van Noor en zo en dan kan het thee bestek setje natuurlijk niet ontbreken.


De vlag banner is ook van Noor en zo die ik gebruikt heb en hierbij heb ik gewoon alles 2 keer uitgestanst. Dus eerst alles uit cardstock en daarna nog een keer alles uit het afternoon tea papier. Deze heb ik dan ietsjes bijgeknipt zodat je nog een mooi randje cardstock blijft zien.


En als laatste heb ik nog zo'n leuke label tag van Dutch doobadoo eraan gehangen.  Al het papier is natuurlijk ook weer bewerkt met distress ink en ik heb de kleur walnut stain gebruikt.

6011/0077 Paperbloc Afternoon Tea

Hoop dat jullie hierdoor ook lekker aan de slag gaan met de pocket letters want ze zijn echt onwijs leuk om te maken.

Lieve groetjes,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

Geen opmerkingen:

Een reactie posten