Pagina's

zondag 9 augustus 2015

Tutorial Liquid Applique

Hallo allemaal,

Vandaag ga ik jullie laten zien hoe je door middel van liquid applique. Een 3d sneeuw effect op je stansjes krijgt. Super leuk spul om je creatie mee te bewerken!


Benodigdheden:
 liquid applique, heattool, stansje of iets anders waar je een 3D sneeuw effect op wil aanbrengen.

322S Liquid Applique Marker

 Voor het voorbeeld heb ik gekozen voor een kerstboompje ,maar je kunt de sneeuw natuurlijk op allerlei dingen aanbrengen, denk aan bijvoorbeeld  hekjes, vogelhuisjes, kerstkleding enz. Ook kun je het op je stempelafdruk gebruiken, overal op je creatie waar je een 3D sneeuw effect wil hebben gebruik je de liquid applique.


 Het zit in een soort marker met een dun tuitje eraan , zodat je goed kan doseren in gebruik. 

HIT27089 Ranger Heat Tool

Je hoeft het maar heel dun aan te brengen,want zodra je het met de heattool gaat verhitten, gaat de sneeuw op bollen.


 Je brengt de liquid applique dun aan, daarna ga je het verwarmen met je heattool. let op! : een gewone fohn werkt niet, je hebt echt een heattool nodig! Je ziet de sneeuw op bollen tijdens het verhitten, de enigste sneeuw wat meer word bij verhitting.


Kijk eens wat een leuk resultaat je krijgt!  Stel dat je net iets te zuinig bent geweest met aanbrengen en toch nog iets meer sneeuw wilt, dan breng je gewoon nog wat liquid applique aan en verhit je het opnieuw.


Het is ook leuk om het bijvoorbeeld aan te brengen op de kerstman kleding.  Kortom, breng het aan waar je een 3D sneeuw effect wil hebben en verhit het met de heattool.


Groetjes 


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
Geen opmerkingen:

Een reactie posten