Pagina's

maandag 10 augustus 2015

Zonsondergang

Goedeavond allemaal,

Vandaag een kaartje a la Janet, zij heeft namelijk dit idee van de zonsondergang bedacht. Ik vond het zo mooi dat ik het van haar "gepikt" heb, maar de credits gaan uiteraard naar ons Janetje!
We hebben bij deze kaart de nieuwe Noor! Design Silhouette stempel 6410/0520 gebruikt. Deze is gewoon met zwarte inkt gestempeld. Je kunt deze stempel heel gemakkelijk verlengen, door nog een afdruk te maken waar je gebleven was met je grasrand.


2Ik was helemaal weg van de zonsondergang die Janet gemaakt had op haar kaartje. Ik zal julllie laten zien hoe je dit doet.


2Stans met een cirkelpons (de mijne is 38 mm doorsnee) een rondje uit en neem een paar basiskleurtjes PanPastel zoals rood, geel en oranje.


2Plak dit geponste rondje even tijdelijk met verwijderbare tape op een stuk fluweelkarton van 14 x 14 cm en begin je achtergrond te kleuren met de bovengenoemde kleurtjes PanPastel.


2Kleur heel je fluweelkarton en zorg dat de kleurtjes mooi in elkaar overlopen. Fluweelkarton is ideaal basiskarton om PanPastel op te gebruiken. Het heeft een mooie structuur wat je vervolgens terugziet nadat je het karton een kleurtje gegeven hebt.

Het fluweelkarton is nu ook verkrijgbaar in onze winkel en in onze webshop:2Als je klaar bent met PanPastellen verwijder je voorzichtig je geponste rondje zodat je zonnetje verschijnt. Fixeer je werk met een fixatief spray alvorens je er overheen gaat stempelen.


2Maak een stempelafdruk met de grasrand op je fluweelkarton. Mat dit op wit cardstock en plak dit op een zwarte vierkante kaart. Maak af met een paar kleine vlindertjes van de Vintage Flourishes stans 6003/0033.


2Iedereen een fijne dag gewenst en tot de volgende post maar weer!

Liefs,
Jolanda


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)2 opmerkingen:

  1. Dit vind ik heel erg mooi !! Ik ga hem vast een keer maken (zal je naam natuurlijk wel vermelden).
    Dank je wel voor je inspiratie.

    BeantwoordenVerwijderen