Pagina's

maandag 10 augustus 2015

Moustache


Hallo allemaal,

Vandaag mag ik jullie mijn allereerste creatie hier op het Noor & Zo blog laten zien!
Ik zal me even voorstellen, mijn naam is Celine Koppe ik ben 23 jaar oud en maak nu al zo' 6 jaar kaartjes en andere projecten.En ik hoop deze te kunnen delen met jullie.

Ik heb gekozen om het super leuke Dutch doobadoo tasje te gebruiken , dit blijft echt 1 van mijn favoriete mallen.

En met dat mooie weer dat we de afgelopen dagen hebben gehad kan het dan ook niet anders dat de inspiratie kriebels beginnen te groeien en we lekker in de tuin aan de slag zijn gegaan.


Ik heb het mooie Noor papier gebruikt en dit blok heet Botanical met super mooie  bloemen en zachte kleuren.
En wat zijn de Noor paper & pictures leuk! ! 
Deze leukerd met de snor komt uit de serie everyday, dit is ideaal als je een keertje geen stempel afbeelding wilt inkleuren en zo op je kaart of creatie kan verwerken. 


Verder heb ik natuurlijk nog veel meer Noor en Dutch doobadoo producten gebruikt, zo onder andere de stencils die je natuurlijk iedere keer kan hergebruiken met de structuurpasta.
Ook heb ik de schattige vlinders gebruikt om het tasje te kunnen afwerken.


Ook heb ik de mooie tag mal van Noor gebruikt, de tekst die erin staat in van de stempel van Studio light en deze is via deze link rechtstreeks te bestellen in de webshop 

Verder heb ik de kaart nog afgewerkt met wat bloemen en parels en natuurlijk de mooie Dutch doobadoo blaadjes.

Lieve Groetjes,De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)
5 opmerkingen: