Pagina's

zaterdag 1 augustus 2015

Winter Wonderland

vandaag start de bloghop bij Noor! Design. Deze keer is het thema "Dance tot he Music". Ik heb van deze serie de muziekmal gebruikt op mijn winterkaart.


De basis heb ik gemaakt met de nieuwe SHape Art mal Teardrup van Dutch Doobadoo. Deze vorm is net nieuw en ligt vanaf vandaag in de bekende hobbywinkels.


Het designpapier is van het nieuwe blok "Shabby Chrismas. Het zijn leuke blauw met roze tinten zoals je ziet. Ook heb ik verschillende mallen uit de series "Happy Holidays" en "Winter Wishes" gebruikt.


Natuurlijk mogen de hertjes niet ontbreken bij een winterkaart. Ze blijven zo schattig. Ook de tekst "December" van de maanden stans set is leuk te gebruiken op je kaarten.


Links zie je de bomen klein en groot en rechts de sterrenboog. Hier en daar wat sneeuwvlokken.


Het lieve baby plaatje komt uit het blokje Paper & Pictures Merry Christmas. Deze heb ik oo een ronde Noor! mal geplakt.


Bij deze kaart heb ik ook een klein kado doosje gemaakt met de nieuwe Box Art mal van Dutch Doobdoo. 


Ook deze ligt vanaf vandaag in de winkels. Ik heb er de kleine handschoentjes bij gestanst en een klein label van Mery.


Dit is mijn bijdrage voor de Bloghop. Natuurlijk is er bij de andere meiden ook veel moois te zien. Lijkt het je leuk om ook mee te doen aan de bloghop en daarmee een mooie prijs te winnen? 

Noor! Design

Klik dan op het logo en doe gezellig mee !

Tot de volgende keer,
GroetjesDe gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


Geen opmerkingen:

Een reactie posten