Pagina's

zondag 11 februari 2018

Love


Hallo allemaal

Het is bijna Valentijn! Tijd voor een kaartje vol liefde.


Met de nieuwe Dutch Doobadoo Card Art - Heart maak je heel gemakkelijk een easel kaart. Voor deze kaart heb ik als basis Kraft karton gebruikt met hierop het design papier ''Love Letters'' van Noor!Design. Een papier blok vol liefde! perfect voor een Valentijns kaartje.

470.713.661 Dutch Doobadoo Card Art Easel Card Heart

In het midden heb ik de Blauwe Doily mal van Noor!Design gebruikt. Een mal die ik heel vaak gebruik. Hij past zo goed overal bij. Natuurlijk ook weer een ingekleurd stempeltje erop. Dit is een stempeltje van LOTV (lily of the valley stamps) en ingekleurd met alcohol markers. Zijn ze niet schattig zo samen in een luchtballon?


Achter de doily zie je nog een horizontaal stuk ribbelkarton met hierop een strook design papier. Het Ribbelkarton heb ik gescheurd en bewerkt met distress inkt - Walnut Stain. De randen van het design papier heb ik bewerkt met de paper distresser voor mooie rafelige randjes. De kleine luchtballonnen kom uit de paper laser arts set van Dutch Doobadoo evenals de kleine wolkjes. De hartjes  heb ik gemaakt met een hartjes pons en met foam blokjes iets verhoogd opgeplakt.


Om het kaartje te laten staan heb ik een grote chrysant bloem en rozen gebruikt. Gaan jullie ook nog een kaartje maken voor Valentijn? Bedankt voor je bezoekje en tot  volgende week

 Lieve groetjes 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

470.713.661 Dutch Doobadoo Card Art Easel Card Heart 6002/0478 Noor! design Cutting & Embossing stencil Doilie rond 472.948.048 Laser Paper Art A5 Airballoon/clouds8089/0213 Ribbelkarton Fijn A5

Geen opmerkingen:

Een reactie posten