Pagina's

dinsdag 28 juni 2016

Winter Wonderland

wat komen er toch weer gave arikelen aan van Noor! Design. Het leuke is dat er ook kerst artikelen bij zitten en daar ben ik al lekker mee aan de slag gegaan.


Ik heb de nieuwe Card Art huisjes (die  eind van de maand komen) vast gebruikt van Dutch Doobadoo. Deze zijn ideaal want het is nateken en knippen en decoreren.

470.713.311 Card Art Houses

Ik heb er één van gebruikt maar je kan ze ook alle 3 naast elkaar gebruiken.


En dan deze leuke stansen van Noor! Is het snoephuisje geen schatje en de kerstboom? De kerstboom heb ik wit papier gestanst en daarna met groene inkt en een dauber bewerkt.

6002/0583 One of a Kind Kerstset huisjes     6002/0584 One of a Kind Kerstset

Deze stansjes zitten in de One of a Kind set. Er komen er 2 sets van uit deze maand zoals je kunt zien. In de andere set zit de bloem en belletjes die ik gebruikt heb op mijn project.


Her en der heb ik met een sneeuwmarker sneeuwvlokken geplaatst. Om een echt winters tafereeltje te krijgen. Natuurlijk mag de Noor! Banner met tekst niet ontbreken om het geheel af te maken.


Ik krijg al weer helemaal zij in het maken van kerst en winterkaarten. En jullie?


Tot de volegende keer en een fijne dag!


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)1 opmerking: