Pagina's

zondag 21 augustus 2022

Zomer

Dag allemaal,

Hebben jullie de nieuwe collectie van Dutch Doobadoo al gezien? Zo leuk en vrolijk met daarin centraal katten en de zomer. Hoe toepasselijk met de warme dagen, die we al gehad hebben! Er valt weer veel mee te combineren. Er zit deze maand zelfs een Crafty kit bij met 12 vellen vrolijk en zonnig designpapier, een vel met afbeeldingen en nog eens een ovaal stencil waarbij je de tekst/letters ook los kunt gebruiken. Kijk maar wat ik ermee heb gemaakt in combinatie met een leuke Build Up Kitten.


Het toffe klim- en kattenhuis is eerst uit wit cardstock geknipt met daarop twee patroontjes uit de Crafty Kit. De achtergrond nog een keer zelf gemaakt uit kraft karton en achter het originele kaartje geplakt. De palen van ban het kattenhuis wilde ik niet zo kaal laten en heb deze bewerkt met een van de slimline Mask Art Grunge stencils.


De letters van het ovale stencil uit de Crafty kit zijn hier los gebruikt en heeft maar twee laagjes. Eentje uit wit cardstock en weer twee andere designpatroontjes. Ze zijn bevestigd met 1 mm dik foamtape. De witte rand van de letters heb ik nog even bewerkt met bruine distressinkt en een blending tool. 


Hier een kijkje van dichterbij bij onze kitten. Gemaakt met een combinatie van oranje en bruine distressinkt. Ook heel handig dat er voorbeelden op de verpakking staan. Want aan de hand daarvan heb ik ook deze staande kat gemaakt. Hoe handig is dat? De accenten zijn gemaakt met een blackliners en een witte Signo multiliner. En natuurlijk niet te missen, de uitdrukbare gnoompjes, ja echt, dus geen geknip! Deze gnoom komt even om het hoekje kijken uit het kattenhuisje en bied je een mooie zonnebloem aan, lief hè?


Hoop dat er nog meer van die prachtige dagen komen, aangezien ik mijn vakantie nog tegoed heb, begin september. We zullen zien... tis nog niet voorbij die mooie zomer... tra lalala, hahaha.

Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

     

 

   

  
  
     

Geen opmerkingen:

Een reactie posten