Pagina's

vrijdag 11 maart 2016

Thank You!

 Voor het eerst heb ik de gelli plate mini's gekocht en uitgeprobeerd. Ik hou wel van een beetje kliederen maar wist nog niet zo goed wat je er allemaal mee kon doen. Na het voorbeeld van Jolanda Bergmans met distress inkt was ik om en wilde het zelf uitproberen. En wat een leuke effecten! 


Je brengt distess inkt aan op de plate en maakt daar figuurtjes in met stencils of gewoon een swirl trekken met iets. Papier eroverheen en afdrukken maar. 

470.715.505 Mask Art Circle

Ik heb 1 x de kleine ronde en 4 x de vierkante gelli plate gebruikt. Op de ronde heb ik de stempel Thank you met zwarte stazon inkt gezet.  


Het vogelkooitje komt van het Dutch Doobadoo paper art vel. Deze heb ik met versamark bewerkt en toen met embossingpoeder.


De pauwveer is een stempel van Noor Design en ook deze heb ik met versamark en embossingpoeder op het papier gezet. Daarna met de leuke randstempeltjes van Noor Design een klein randje langs de kaart gestempelt.


Op de bovenkant van de kaart nog een mooie randstans bewerkt met distress inkt.

GELOHR Gelli Set Ovaal       GELOHR Gelli Set Square / Triangle

Wist je dat de Mini Gelli sets nu in een weekaanbieding zijn? Het scheelt wel 5,- per set. Dus mak gebruik van deze gave kans!

Afbeeldingsresultaat voor noor zo bestel hier

Volgende keer ga ik de gelli plate uitproberen op een layout met foto's. Kijken of dat lukt :-) Bedankt weer voor je aandacht en nog een hele fijne, zonnige dag!
Lieve groetjes 
Vera

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


1 opmerking:

  1. He Vera wat leuk geworden tja je kan er leuke dingen meedoen en ik ben benieuwd naar je lay out
    Liefs en Creatiefs
    Cinderella
    Xx

    BeantwoordenVerwijderen