Pagina's

zaterdag 23 mei 2015

Noor! & Zo Stempeltechnieken 2

Stempeltechnieken zijn er verschillende en die kun je natuurlijk erg gaaf combineren met de stempels van Noor! Design. Deze keer wat voorbeelden met de Triple Techniek.

Deze techniek komt aan onder andere aan bod in onze workshop Stempeltechnieken deel 2. Deze word regelmatig gegeven in de winkel dus wil je een keertje mee doen dan kun je jezelf opgeven via de workshop pagina in onze webshop.


Het is een lagen techniek die je ook goed met PanPastel kunt combineren. PanPastel kun je aanpassen aan de stempinkt die je gebruikt dus zoals je ziet geeft dat een heel mooi effect.


Ik heb bij deze kaart 2 soorten Silhouette stempels gebruikt en 2 kleuren Memento inkt. De tekst aan de zijkant komt van de Blossom stempelset.


Ik heb nog een kaartje met oranje tinten gemaakt. De kleuren memento zijn een oranje en een bruin tint.  Ook bij deze kaart heb ik 2 Silhouette stempels gebruikt. Deze zijn erg geschikt voor dit soort mooie kaarten.


Natuurlijk weer een tekst aan de zijkant maar dan van een andere tekst stempelset. Noor! heeft vele tekst stempels dus ideaal bij elk soort gelegheid van kaart.


Ons workshop aanbod vind je door op bovenstaand logo te klikken. Er is bijna wekelijks wel wat te doen dus hou de site in de gaten of meld je aan voor onze nieuwsbrief.

Ik ga weer verder met stempelen hoor, heb de smaak helemaal te pakken. We gaan nu starten met deel 3 dus die workshop ga ik eens uitwerken.

Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)


1 opmerking: