Pagina's

donderdag 14 mei 2015

Sailing

Vandaag de Card Art Boot van Dutch Doobadoo. Heel toepasselijk want we gaan graag varen en vissen met ons gezin. Als het even mooi weer is gaan de mannen samen om pad en als mama thuis is mag ze natuurlijk ook mee.


Bij de boot passen natuurlijk het Noor! Design Seashore papier en stansen perfect. Dus die heb ik er bij gebruikt. Op het strand verzamelen de jongens elk jaar schelpen en deze zijn dan ook erg leuk bij het bootje te gebruiken. Met de Dutch Doobadoo alleslijm heb ik ze opgeplakt, dat gaat perfect.


De leuke golfjes zijn ook van Noor! van de serie "Under The Sea". Na het embossen van de mal heb ik deze wit gemaakt. Dat breekt een beetje.


De dolfijn is van een vel Paper Art van Dutch Doobadoo. Deze heb ik een kleurtje gegeven met Memento inkt London Fog. Ook alle randen van het dessinpapier heb ik daarmee een kleurtje gegeven.

470.713.509 Card Art Zeilboot Ik wens jullie een hele fijne dag en tot snel.
xxxDe gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

1 opmerking:

  1. Het ziet er heerlijk zomers uit Joyce. Lijkt me zalig om een boot te hebben om mee te gaan varen. Mooi zoals je de diverse materialen hebt gecombineerd.
    Lieve groetjes Miranda

    BeantwoordenVerwijderen