Pagina's

maandag 14 september 2015

Winter Wishes

Hallo allemaal,

Vandaag wil ik jullie een kaart laten zien in winterse stijl met de nieuwste Dutch Doobadoo producten. Er zijn afgelopen maand weer onwijs leuke Dutch doobadoo producten binnengekomen en natuurlijk wou ik deze meteen uitproberen.


Ik heb gekozen voor de mooie schild shape art mal en natuurlijk de handige standaard die Dutch Doobadoo ontworpen heeft. Ideaal om je creaties mooi op foto te kunnen brengen en het staat ook nog een heel gezellig.


Vinden jullie deze niet onwijs gaaf ! Of het nou voor een stoere jongens/mannenkaart is of juist voor een leuke winterse kaart je kan hier echt alle kanten mee op!Toen ik aan de slag ging vond ik het leuk om het papier wat te distressen met de distress tool van tim holtz, hierdoor krijg je een wat gescheurd uiterlijk waardoor je kaart niet zo netjes eruit ziet. Zelf vind ik dit erg leuk om te doen je ziet het wel maar het is niet heel opvallend, gewoon een leuk klein detail voor je kaart.

6002/2033 Winter Wishes Tekst Winter     6002/2055 Noor! Design Winter Wishes Schaatsen

Verder heb ik natuurlijk weer mooie nieuwe Noortjes gebruikt zoals die leuke schaatjes die ze pas hebben uitgebracht. Verder heb ik het woord winter en de ijsster aan de zijkant bewerkt met wat glitterlijm, nu is dat lastig te zien op de foto's maar geeft een heel leuk effect.


Ook het mooie papier Be merry is natuurlijk pas uit en deze is hier natuurlijk ideaal voor. Het leuke aan dit papier vind ik dat er ook van die leuke postcards in zitten die je achter het frame op mijn kaart ziet, dus deze kan je natuurlijk hartstikke leuk verwerken in je projecten.


Verder op de kaart heb ik ook die onwijs mooie blauwe mal gebruikt die je al vaker op het blog bent tegen gekomen. Ik kan zeggen als je deze eenmaal in je assortiment heb ga je deze zo vaak gebruiken.

6011/0062 Paper & Pictures Happy Holidays

Daarachter heb ik gekozen voor het leuke Paper & Pictures papier blokje Happy holidays.
Om het af te werken heb ik nog gekozen voor de sneeuwpop van Dutch doobadoo paper art.

Hoop dat jullie zo weer wat inspiratie hebben gekregen voor die leuke nieuwe producten van Dutch doobadoo.
Tot de volgende keer.

Lieve groetjes.De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

2 opmerkingen:

  1. Een mooie kaart met een prachtig Dutch Doobadoo mal maar ook de Joy accente zijn geweldig mooi!!
    xx Wilma

    BeantwoordenVerwijderen