Pagina's

zondag 17 april 2022

Happy Bee-Lated Birthday

Dag allemaal,

Vorige week op 10 april jl., hadden we in de facebookgroep van Noor & Zo weer een Online Mega Hobbyfestijn. Dit keer hadden we een thema waarin bijtjes en honing centraal stonden. Uiteraard zal ik jullie in deze post mijn creatie laten zien.


Ik ben aan de slag gegaan met produkten van Dutch Doobadoo, welke in de gooodiebag zaten. De tekst HONEY, het grote bijennest en natuurlijk de bijbehorende build-up bijtjes. De ondergrond is een basis van het zwarte smooth cardstock van Bella Lulu en heel licht geel cardstock.


De tekst Honey is gemaakt met verschillende patroontjes uit het honingzoete designpapier en aangekleed met een build up bijtje, het mooie nieuwe rolbloemetje van Elizabeth Crafts Designs, het bloemetje van Marianne Design uit de goodiebag en een extra honingpotje met een zelf gemaakt etiketje.


Achter de tekst is het grote bijennest bevestigd en ook voorzien van een leuk houtpatroontje met binnenin een honingraat met druipende honing. Deze druipende honing is nog eens bewerkt met Glossy Accents om dit nog eens een tof glimmend laagje te geven. Ook zijn er nog andere elementjes voorzien van glossy accents.


De vleugeltjes van de build up bijtjes zijn dubbel uitgeknipt, 1 keer uit lichtblauw cardstock en 1 keer uit vellum om het net echt te laten lijken. De oogjes hebben hier weer wat glossy accents gekregen.


De takken zowel rechts als links komen uit de build up set, waarbij de blaadjes in het midden gerild zijn die meelopen met de vorm van het blaadje zodat ze perfect te vouwen zijn om ze levendiger te maken. Door middel van een zwarte blackliner en een witte gelly rollpen zijn er accentjes aan de gegeven.


Op deze tak is een super grappig gnoompje te zien met een balonnetje, ook weer glimmend. En aan de tak zien jullie weer wat druipende honing.


Als laatste de tekst in de hexagonvorm. Die heb ik zelf geknipt uit het bijbehorende knipvel Bee Happy van Bella Lulu, gemat op zwart en oranje cardstock. Deze is bevestigd door middel van een reepje mica, zodat het net lijkt of de tekst in de lucht zweeft.


Het gehele tafereel is aan de achterkant voorzien van de kaartenstandaard van Marianne Design, zodat deze kan pronken op het dressoir van de ontvanger. Onderaan dit bericht staat weer alle materialen die ik heb gebruikt met een link naar de webshop.

Wil jij ook deze creatie maken? Dan kun je de LIVE video terugkijken op ons youtube kanaal. Klik op onderstaande knop om deze te bekijken.



Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer bij een nieuw Hobbyfestijn!

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

 

 

 

 

 

 

 

 

  

   

Geen opmerkingen:

Een reactie posten