Pagina's

zondag 30 oktober 2022

Halloween Skelet

Dag allemaal,

Hallloween, een feest wat meer en meer in Nederland populair wordt. Maar moet eerlijk zeggen, dat wij dus niet het hele huis en de tuin overhoop halen om hieraan mee te doen. Nee, dat is toch niet aan ons besteed, maar om ermee te knutselen is toch wel zo tof. Je kunt helemaal los gaan met de Halloween collectie van Dutch Doobadoo! Hieronder heb ik het Build Up Reaper skelet gebruikt in combinatie met de Card Art Halloween gestapelde tekst.


De paarse en groene kleuren vind ik heel gaaf om te gebruiken bij deze creatie. De letters zijn in wit uitgeknipt en bewerkt met de nieuwe Mask Art Spinnenweb met paarse en groen distressinkt. Vervolgens op een zwart ondergrond geplakt met foamtape, zodat je diepte erin krijgt. Het skelet kun je precies namaken door de verpakking te bewaren en op achterkant de afbeelding goed te bestuderen.


De ogen heb ik bewerkt met een Glow in the Dark verf, echt spooky in het donker, toch!?


Zoals jullie misschien opgemerkt hadden, heb ik de vleermuis gewoon weggelaten en de rechte lijnen langs de tekst aangehouden. Door wattenschijfjes van elkaar af te halen, kun je de binnenste gedeeltes gebruiken om deze wat uit te pluizen. Zo kun je de fluffy stukjes gebruiken tussen en bij je creatie. Dit bij gebrek aan normale watten. :)


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer!

Veel liefs,De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  

  
  
  

   

   

          

Geen opmerkingen:

Een reactie posten