Pagina's

donderdag 27 oktober 2022

Kadootje

 Goedemorgen lieve bloglezers,

Vandaag heb ik weer eens mannenkaartje gemaakt met verschillende materialen van Marianne Design. Onderaan het blog vind je een lijst met alle gebruikte materialen.

 
Voor de basis heb ik een vierkante kaart gesneden uit het Bella Lulu Cardstock. Het designpapier is het mooie Blok Winter Wonderland van Marianne Design. Zoals je ziet zitten hier ook mooie printjes in voor mannenkaarten en hoef je het niet alleen te gebruikten voor je kerstkaarten. Je bestelt het papierblok hier in de webshop.

 
De Congratulations cirkel is van Marleen en onderaan de cirkel heb ik het leuke molletje een plekje gegeven en deze shop je hier.

 

 
Het tennisracket komt uit de creatables set sport en die vind je hier in de webshop. De tekst kadootje is een stempel van Creative Craftlab.Bedankt weer voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Groetjes,
 

De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).

 

 

 
  
 
 


 

1 opmerking: