Pagina's

zondag 20 maart 2022

Kiekeboe!

Dag allemaal,

Wat is de set van Craft O'Clock, Hello Little Boy toch leuk! Schattige printjes met nog eens een extra set met allerlei baby gerelateerde afbeeldinkjes om uit te knippen waarmee je voorlopig mee voort kunt. Natuurlijk heb ik voor jullie een voorbeeld gemaakt om jullie te inspireren.


Met deze babyset heb ik een irisshutter kaart gemaakt met de mal van Elizabeth Crafts Designs. Je kunt de shutter gebruiken zoals mijn voorbeeld, maar ook los, zoals te zien is op de andere foto hieronder.


Als eerste is de shutter in elkaar gezet. Een duidelijk filmpje daarover kun je HIER vinden van Elizabeth Crafts Designs zelf. Daarop is de basis die bij de shutter hoort bevestigd in wit en daarop is een lief patroontje uit de Craft O'clock set gemat.


De kaart is aangekleed met uiteraard wat plaatjes welke je terug vind in de extra set Hello Litlle Boy. Vlaggetjes, vuurtorentje, flesje, hobbelpaard en zelfs de bloemetjes kun je daarin terugvinden. De tekstjes zijn stickertjes uit het nieuwe setje designpapier van Marianne Design , Hoera een Jongetje waarin twee vellen stickers met babytekstjes zitten en extra stickervel  met een alfabet.


De ondergrond  bestaat uit wit en kraft smooth karton van Bella Lullu. Het witte ondergrondje is 9,6 cm bij 18,2 cm. Het kraft is 9 cm bij 17,6 cm. Daaromheen is als afwerking een geschulpte rand te zien. Dat is één van de te gekke slimlineranden van Carlijn Design uit een set van wel zes stuks! Als we het tabje naar beneden schuiven gaat de shutter open om iets leuks te onthullen.


Kijk nou wat een cute beertje er te voorschijn komt met een duimpje in zijn mondje. 


Hierboven kun je nog een stukje film zien, waarin je ziet dat de shuttermal echt werkt! Ik zou hem wel bekijken op een groot scherm, dus rechtsonder in het schermpje op het onderbroken vierkantje klikken. Toch super gaaf?


Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Veel liefs,


De materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop)

  

  


   

1 opmerking: