Pagina's

dinsdag 12 oktober 2021

Sneeuwpret

Hallo allemaal,

Leuk dat jullie weer een kijkje komen nemen op het blog. Vandaag heb ik weer een kaartje gemaakt met de nieuwe materialen uit de oktober collectie van Marianne Design. Daar zit weer zoveel leuks tussen, dus ideetjes genoeg.


Als eerste ben ik begonnen met het opbouwen van het raam (LR0737), deze leukerd is nieuw en weer heel veelzijdig te gebruiken. Ik heb het raam uit gestanst uit grijs designpapier dat ook nieuw is deze maand en in het paperblock Sparkling snow (PB7062) zit. Achter het raam heb ik Mica geplakt zodat het ook echt op een raam lijkt. Bij de mal van het raam zitten ook de leuke hoekjes met sneeuw.


PB7062 Eline's sparkling snow

 
Daarna heb ik een tafereeltje gemaakt achter het raam met ook allemaal nieuwe producten. De bomen komen uit de nieuwe set Tiny's pines (LR0736) en het huisje is een nieuwe collectables set met allemaal accessoires (COL1503). Van wit cardstock heb ik nog een laag sneeuw achter het raam gemaakt. Het raam heb ik op een dubbel kaartje geplakt.
COL1503 Collectables Eline's Winter accessories
De leuke sneeuwpop (CR1567) is zo leuk en die heb ik een plekje voor het raam gegeven. De sneeuwpop kun je weer op verschillende manieren maken omdat er weer heel veel leuke accessoires bij zitten. De sneeuwpop heb ik uit gestanst uit het Snowpaper van Marianne Design (CA3104). Net echt toch met dat leuke glittertje.

CR1567 Craftable Snowman by Marleen



Achter het raam heb ik nog twee takjes gestoken die uit de creatables branch komen (LR0738). De teksten komen natuurlijk weer uit de stempelset hallo winter (CS1036) van Marleen. Ik heb als laatste nog wat sneeuw gespetterd.


Er zitten dus weer heel veel nieuwe producten voor kerst in de nieuwe collectie die je weer heel goed met elkaar kunt combineren. Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.

Groetjes,


De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).


CS1036 Clear Stamp Hallo winter by Marleen
LR0738 Creatables Branch
CR1567 Craftable Snowman by Marleen
LR0737 Creatables Snowy window (A6)
CA3104 - Snow paperCOL1503 Collectables Eline's Winter accessories

LR0736 Creatables Tiny's pines

PB7062 Eline's sparkling snow

8002/0100 Joy!Crafts Mica transparant Sheets A4

2 opmerkingen: