Pagina's

zaterdag 16 oktober 2021

Snoephuisje

Goedemorgen allemaal,

De september collectie van Marianne Design is echt helemaal te gek en behalve herfst artikelen zitten er ook hele leuke dingen voor kerst in. Daarom heb ik met de peperkoeken poppetjes en het snoepgoed van Marleen een snoephuisje gemaakt.

 De basis van het snoephuisje is het craftstencil van het hondenhok (PS8030) van Marianne Design. Het huisje zelf heb ik van kraft gemaakt zodat het echt op een peperkoekenhuisje lijkt. Ik heb dus geen designpapier gebruikt deze keer. Het deurtje heb ik zo gemaakt dat die ook open kan. In de deurknop heb ik een splitpen gedaan.


PS8030 Craft Stencil Doghouse

 De leuke peperkoeken poppetjes (CR1564) zaten in de september collectie van Marianne Design en die vond ik erg leuk om op deze manier op een snoephuisje te verwerken. Het leuke van de mallen van Marleen is dat je ze steeds verschillend kunt opbouwen door alle accessoires die erbij zitten. Het designpapier dat ik heb gebruikt voor de aankleding van de poppetjes is Honeymoon van Marianne Design (PB7060).

 
CR1564 Craftable Peperkoekenpoppen

De leuke snoepjes (CR1565) die ik op het snoephuisje heb verwerkt zijn ook nieuw. Ook de snoepjes heb ik gestanst uit het honeymoon papierblok, dus alle kleuren passen perfect bij elkaar. Een paar snoepjes waar suiker op zit heb ik gestanst uit het snowpaper (CA3104) van Marianne Design en met inkt op kleur gebracht, zo lijkt het net alsof er echt suiker op de snoepjes zit.CR1565 Craftable Snoep


Ook nieuw is de Craftable Nummers Journal (CR1566). Alle cijfers zitten er twee keer in in twee verschillende maten en ook meerdere leestekens die je vaak gebruikt zitten twee keer in de mal. Deze mal kun je dus combineren met al je kaarten. De cijfers kun je gebruiken voor een verjaardag maar vandaag heb ik de cijfers 25 (eerste kerstdag) bovenin de nok van het huisje gemaakt. Het hulst takje zit in de mal van de Peperkoeken poppetjes. 
 

 
Je kunt natuurlijk nog veel meer leuks maken met de leuke poppetjes en hopelijk heb ik jullie weer op een ideetje gebracht.
Bedankt voor jullie bezoek aan het blog en graag tot de volgende keer.
 
Groetjes,


 
De gebruikte materialen zijn direct te bestellen in de Noor! & Zo webshop: (Door op onderstaande productfoto's te klikken word je direct door gelinkt naar het desbetreffende product in de webshop).


CR1566 Craftable Nummers Journal
CR1565 Craftable Snoep


PB7060  Eline's paper bloc Honeymoon
CR1564 Craftable Peperkoekenpoppen
PS8030 Craft Stencil Doghouse

CA3104 - Snow paper1 opmerking: